Nabídka studených předkrmů:
Zámecký zamíchaný hovězí tatarák s pečeným česnekem a topinkami
Domácí kachní paštika s brusinkami a hruškovým salátem
Nabídka teplých předkrmů:
Švestky balené v anglické slanině
Kuřecí křidélka v zeleném curry, limetové šťávě s dipem z modrého sýru
Nabídka salátů:
Zeleninové crudité s variací dipů
Listové saláty s praženými ořechy
Tradiční řecký salát
Těstovinový salát s pečenými paprikami, olivami a bazalkovým pestem
Nabídka hlavních chodů:
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou se smetanovou omáčkou
Pečený vepřový hřbet sous vide s koňakovou omáčkou
Variace kuřecích a vepřových mini řízečků s citrónem
Lasagne bolognese s parmazánem
Jelení guláš s vídeňskou cibulkou
Nabídka teplých příloh:
Šťouchané brambory s mladou cibulkou, vypečenou slaninou
Restovaná středomořská zelenina s bylinkami
Domácí špekové knedlíky s cibulkou
Variace domácího čerstvého pečiva
Nabídka dezertů:
Krájené čerstvé ovoce se studenou čokoládovou omáčkou
Créme brûlée s pomerančovou esencí
Čokoládové brownies s malinovým coulis a mátou
*Cena uváděna na osobu a včetně DPH
*Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 750g
Nabídka studených předkrmů:
Pikantní salát z uzeného hovězího jazyka s marinovanými cibulkami
Marinovaný losos gravad lax s hořčicovou omáčkou
Domácí kachní paštika s rukolou a nakládaným hruškovým salátem
Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem, rukolou a parmazánem
Nabídka teplých předkrmů:
Restovaná kuřecí játra se šalotkou a jablky
Kuřecí křidélka buffalo
Zeleninové fritto misto s pikantní majonézou
Krevetové satay marinované v pomerančové šťávě a chilli
Nabídka salátů:
Zeleninové crudité s variací dipů
Variace listových salátů s pomerančovým vinaigrette s praženými kešu oříšky
Rajčatový salát s praženými mandlemi, sušenými fíky a bazalkovým pestem
Waldorfský salát s pečenými jablky v karamelu
Nabídka hlavních chodů:
Pečená prsa supreme s křupavou kůží a omáčkou z pečených paprik
Variace kuřecích a vepřových mini řízečků s citrónem
Vepřová roláda plněná marinovanými sušenými švestkami v cognacu se silnou šťávou
Konfitované vykostěné jehněčí kolínko se silnou šťávou
Filet z lososa pečený v papilotě s čerstvými bylinkami a máslovou omáčkou
Front cooking/pokrmy připravované před hosty:
Bylinková palačinka plněná pekingskou kachnou, čerstvou zeleninou a Hoisin omáčkou
Nasi Goreng /restovaná rýže s kuřecím masem, vejci a zeleninou
Caesar salát se slaninou, parmazánem a francouzským dresingem
Pečená vepřová krkovička marinovaná v medu a bylinkách
Nabídka teplých příloh:
Pečené brambory s rozmarýnem
Domácí bramborové noky s pažitkou
Jasmínová rýže
Restované fazolové lusky s vypečeným špekem
Variace čerstvého domácího pečiva
Nabídka dezertů:
Čokoládová fondue s čerstvým sezónním ovocem
Tvarohové řezy s belgickou čokoládou a borůvkovou omáčkou
Datlový koláček s toffee omáčkou
Variace zámeckých minidezertů
*Cena uváděna na osobu a včetně DPH
*Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 750g
Nabídka studených předkrmů:
Lososový tartare se zakysanou smetanou a toasty
Terina foie gras s hruškovým chutney a listy salátů
Paté z kuřecích jater se salátem z granátového jablka a polníčku
Uzená kachní prsa s višňovým coulis a listy salátů
Buffalo mozzarella s variací cherry tomat a extra virgin olivovým olejem
Nabídka teplých předkrmů:
V másle pošírovaný chřest s jemnou holandskou omáčkou
Slávky s kořenovou zeleninou, bylinkami a krémovou omáčkou
Rybí „hranolky“ s bylinkovým dipem
Nabídka salátů:
Zeleninové crudité s variací dipů
Pikantní čočkový salát s kyselými okurkami a pečenými šalotkami
Nicoise salát s pečeným tuňákem, fazolkami, bramborami a francouzským dresingem
Salát z marinované zeleniny
Salát s pečeným roastbeefem a perličkovými bramborami
Nabídka hlavních chodů:
Špikovaná krůtí prsa s omáčkou z pečených paprik
Pomalu pečený králík v zelenině
Variace kuřecích a vepřových mini řízečků s citrónem
Pečená celá jehněčí kýta v krustě ze sýru pecorino a bylinek
Celá pražma královská pečená v papilotě s čerstvými bylinkami
Front cooking/ pokrmy připravované před hosty:
Řezy z vepřové panenky se silnou šalotkovou omáčkou
Novozélandské mušle v jemné omáčce a čerstvým koprem
Pečené celé krevety s česnekovým máslem a čerstvými bylinkami
Pečený anglický roastbeef s jemnou pepřovou omáčkou
Nabídka teplých příloh:
Gratinované brambory se smetanou a pórkem
Zeleninový couscous
Jasmínová rýže s hřebíčkem
Zeleninové ratatouille
Grenaille mačkané s máslem
Variace domácího pečiva
Nabídka dezertů:
Krájené čerstvé ovoce se studenou čokoládovou omáčkou
Smetanová panna cotta s ovocnou omáčkou
Variace zmrzlin a sorbetů (na vyžádání)
Zámecké makronky
Variace zámeckých minidezertů
*Cena uváděna na osobu a včetně DPH
*Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 750g