Jsme škola vaření s letitou praxí ve výuce vaření pro jednotlivce, rodiny a firemní zákazníky. Naším cílem je, aby každý uchazeč odcházel s pocitem, že vaření je skutečná zábava. Neučíme naše zákazníky pouze vařit, ale učíme je vztah k jídlu a surovinám. Učíme naše studenty správný výběr surovin, jejich skladování, opracování, kulinářské zpracování, správné stolování včetně výběru vhodných nápojů. To vše s důrazem na kvalitu a radost z jídla.
Přijďte a my Vás naučíme vařit pokrmy, které nejvíce vystihují dané téma. Jednotlivý kurz trvá od 3 - 3,5 hod.
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu, recepty, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.
Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15 % z celkové ceny. Každého kurzu se účastní maximálně dvacet osob.
1. ZVĚŘINA 11.1.2022 - kurz obsazen
Bažant na víně
Kanec se šípkovou omáčkou
Jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
2. OMÁČKY 18.1.2022 - kurz obsazen
Pečená panenka s křenovou omáčkou a brambůrky
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem
3. VALENTÝN ANEB LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM 25.1.2022 - kurz obsazen
Kozí sýr zapečený v jarním těstě s rukolou a brusinkami s karamelizovanými jablky
Vepřová panenka v mandlové krustě, kaštanové pyré a červená řepa v šafránu
Čokoládový mousse s čerstvým ovocem
8. STEJKOVÁNÍ 29.3.2022 - kurz obsazen
Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou
Vepřová panenka ve červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou
Steak z hovězí roštěné s brambůrky a omáčkou z portského vína
9. RYBY 5.4.2022 - kurz obsazen
Pstruh plněný bylinkami balený ve slanině s restovaným fenyklem a vařenými brambůrky
Treska pomalu pečená v bylinkovém másle s chřestem a holandskou omáčkou
Losos pečený s plátky citrónu s karamelizovanou karotkou a hráškem s máslovo-koprovou omáčkou
10. NAŠE ČESKÉ HOTOVKY 12.4.2022 - kurz obsazen
Slepice na paprice s rýží
Hovězí guláš s žemlovým knedlíkem
Vepřová kotleta na houbách s domácími špeclemi
11. RYCHLÁ VEČEŘE ANEB NIKDO NEMÁ ČAS 19.4.2022
Thajská kokosová polévka se zeleninou
Špagety aglio olio e peperoncino s krevetami
Rychlá žemlovka s vanilkovým tvarohem a jablky
12. MLETÉ MASO ANEB MLETÉ PROSTĚ MILUJU 26.4.2021 - kurz obsazen
Jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh
Hovězí burger v domácí bulce
Rolovaná sekaná z kuřete v papilotě s bramborovým pyré
13. TŘI PERLY Z CELÉ KACHNY 10.5.2022 - kurz obsazen
Kachní kaldoun
Kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky
Kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou
14. NEDĚLNÍ OBĚD 17.5.2022
Bramborová polévka
Pečený králík s bramborovou kaší
Lívance s jahodovým tvarohem
15. STEJKOVÁNÍ 24.5.2022 - kurz obsazen
16. KUCHYNĚ BLÍZKÉHO VÝCHODU 31.5.2022 - kurz obsazen
Falafel
Hummus
Salát Tabouleh
Rybí tajine s kuskusem
Čočková chorba s koriandrem
17. ITÁLIE 7.6.2022
Caprese s domácím pestem
Šafránové rizoto s chobotnicí
Zabaglione s jahodami a piškoty
18. STEJKOVÁNÍ 14.6.2022 - kurz obsazen
Objednávky a informace:
Telefon: +420 604 353 560
email: info@hungrytown.cz
Místo konání kurzů:
Chateau St. Havel **** - wellness hotel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč
Termíny kurzů se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.