Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Škola vaření s Ondrou Slaninou

Jsme škola vaření s letitou praxí ve výuce vaření pro jednotlivce, rodiny a firemní zákazníky. Naším cílem je, aby každý uchazeč odcházel s pocitem, že vaření je skutečná zábava. Neučíme naše zákazníky pouze vařit, ale učíme je vztah k jídlu a surovinám. Učíme naše studenty správný výběr surovin, jejich skladování, opracování, kulinářské zpracování, správné stolování včetně výběru vhodných nápojů. To vše s důrazem na kvalitu a radost z jídla.

Jednodenní veřejné kurzy vaření

Přijďte a my Vás naučíme vařit pokrmy, které nejvíce vystihují dané téma.
Jednotlivý kurz trvá od 3 - 3,5 hod.
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu, recepty, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.

Cena kurzu je 2300,- Kč včetně DPH.

Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15% z celkové ceny.
Každého kurzu se účastní maximálně dvacet osob.

Termíny kurzů

22.4.2018 10:00 Francouzské lahůdky - Originální bouillabaise s omáčkou rouille, Quiche s kuřetem a plísňovým sýrem, Alsaský choucroute
22.4.2018 14:00 Česká kuchyně v moderním pojetí - Candát s makovou krustou a chřestem s holandskou omáčkou, hovězí steak se svíčkovou omáčkou, flambované lívance s vanilkovým tvarohem

27.5.2018 10:00 Steaky a fláky masa - Hovězí steak s chřestem a koňakovou omáčkou, krkovice v karí pastě s grilovanou zeleninou, losos v papilotě
27.5.2018 14:00 Americká kuchyně - US burger, buffalo wings s BBQ omáčkou, pancake s javorovým sirupem

23.9.2018 10:00 Steaky a fláky masa - Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, vepřová panenka se salsou Criolla, krůta v papilotě
23.9.2018 14:00 Steaky a fláky masa - Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, vepřová papenka se salsou Criolla, krůta v papilotě

21.10.2018 10:00 Omáčky - Pečená vepřová panenka s křenovou omáčkou a brambůrky, hovězí pečeně s rajskou omáčkou, candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem
21.10.2018 14:00 Česká kuchyně v moderním pojetí - Candát s makovou krustou a chřestem s holandskou omáčkou, hovězí steak se svíčkovou omáčkou, flambované lívance s vanilkovým tvarohem a ovocem

25.11.2018 10:00 Thajské lahůdky - Polévka Tom Kha, jarní zavitky se zeleninou, nudle Pad Thai Kung
25.11.2018 14:00 Ryby a mořské plody - Tartare z lososa s polníčkovým salátem, slávky, seafood plato 

9.12.2018 10:00 Italská kuchyně - Pizza Margherita, těstoviny Alle Vongole, Zabaglione s hroznovým vínem a piškotem
9.12.2018 14:00 Zvěřina - Bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou 

Objednávky a informace:

Telefon: +420 604 353 560
email: info@hungrytown.cz
Místo konání kurzů:
Chateau St. Havel **** - wellness hotel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč

Termíny kurzů se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.

 

Kontaktní formulář

Jméno a příjmení
E-mail:
Telefon
Dotaz
Kolik je 2+2

* všechna pole jsou povinná

 

Prohlédněte si fotografie báječných pokrmů z naší zámecké restaurace