Facebook
Online rezervace
Příjezd:
Odjezd:
Promo kód:

 Jsme škola vaření s letitou praxí ve výuce vaření pro jednotlivce, rodiny a firemní zákazníky. Naším cílem je, aby každý uchazeč odcházel s pocitem, že vaření je skutečná zábava. Neučíme naše zákazníky pouze vařit, ale učíme je vztah k jídlu a surovinám. Učíme naše studenty správný výběr surovin, jejich skladování, opracování, kulinářské zpracování, správné stolování včetně výběru vhodných nápojů. To vše s důrazem na kvalitu a radost z jídla.
 

Jednodenní veřejné kurzy vaření

Přijďte a my Vás naučíme vařit pokrmy, které nejvíce vystihují dané téma. Jednotlivý kurz trvá od 3 - 3,5 hod.
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu, recepty, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.

Cena kurzu je 2750,- Kč včetně DPH.

Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15 % z celkové ceny. Každého kurzu se účastní maximálně dvacet osob.

Škola vaření Ondřeje Slanini


Termíny kurzů

 

1. ZVĚŘINA   11.1.2022 -  kurz obsazen

Bažant na víně
Kanec se šípkovou omáčkou
Jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou

2. OMÁČKY  18.1.2022 - kurz obsazen

Pečená panenka s křenovou omáčkou a brambůrky
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem

 

3. VALENTÝN ANEB LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM 25.1.2022 - kurz obsazen

Kozí sýr zapečený v jarním těstě s rukolou a brusinkami s karamelizovanými jablky
Vepřová panenka v mandlové krustě, kaštanové pyré a červená řepa v šafránu
Čokoládový mousse s čerstvým ovocem

 

4. STEJKOVÁNÍ   1.3.2022 - kurz obsazen
 
Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou
Vepřová panenka v červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou
Steak z hovězí roštěné s brambůrky a omáčkou z portského 

5. THAJSKÉ LAHŮDKY  8.3.2022 - kurz obsazen
 
Jarní závitky
Kokosová polévka s krevetami Tom Kha Gung
Pad Thai nudle s krevetami
 
6. STEJKOVÁNÍ 15.3.2022   - kurz obsazen          
 
Hovězí steak s chřestem a koňakovou omáčkou
Vepřová panenka se salsou Criolla
Krůta v papilotě

7. VAŘÍME PRO PUBERŤÁKY   22.3.2022
 
Wrap se zeleninou a pečeným lososem
Kuřecí stripsy v cornflakes
Kuře na paprice s rýží
Domácí lívance s vanilkovým krémem
 

8. STEJKOVÁNÍ  29.3.2022 - kurz obsazen

Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou
Vepřová panenka ve červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou
Steak z hovězí roštěné s brambůrky a omáčkou z portského vína


9. RYBY   5.4.2022 - kurz obsazen

Pstruh plněný bylinkami balený ve slanině s restovaným fenyklem a vařenými brambůrky
Treska pomalu pečená v bylinkovém másle s chřestem a holandskou omáčkou
Losos pečený s plátky citrónu s karamelizovanou karotkou a hráškem s máslovo-koprovou omáčkou
 

10. NAŠE ČESKÉ HOTOVKY  12.4.2022 - kurz obsazen

Slepice na paprice s rýží
Hovězí guláš s žemlovým knedlíkem
Vepřová kotleta na houbách s domácími špeclemi
 

11. RYCHLÁ VEČEŘE ANEB NIKDO NEMÁ ČAS  19.4.2022

Thajská kokosová polévka se zeleninou
Špagety aglio olio e peperoncino s krevetami
Rychlá žemlovka s vanilkovým tvarohem a jablky

12. MLETÉ MASO ANEB MLETÉ PROSTĚ MILUJU   26.4.2021 - kurz obsazen

Jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh
Hovězí burger v domácí bulce
Rolovaná sekaná z kuřete v papilotě s bramborovým pyré

13. TŘI PERLY Z CELÉ KACHNY   10.5.2022 - kurz obsazen

Kachní kaldoun
Kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky
Kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou

14. NEDĚLNÍ OBĚD  17.5.2022

Bramborová polévka
Pečený králík s bramborovou kaší
Lívance s jahodovým tvarohem

15. STEJKOVÁNÍ 24.5.2022 - kurz obsazen

16. KUCHYNĚ BLÍZKÉHO VÝCHODU   31.5.2022 - kurz obsazen

Falafel
Hummus
Salát Tabouleh
Rybí tajine s kuskusem
Čočková chorba s koriandrem

17. ITÁLIE  7.6.2022

Caprese s domácím pestem
Šafránové rizoto s chobotnicí
Zabaglione s jahodami a piškoty


18. STEJKOVÁNÍ 14.6.2022 - kurz obsazen

 

 Další kurzy zatím nebyly vypsány.

 

Objednávky a informace:

Telefon: +420 604 353 560
email: info@hungrytown.cz
Místo konání kurzů:
Chateau St. Havel **** - wellness hotel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč

Termíny kurzů se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.

 

Kontaktní formulář

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám, nebo nám rovnou zavolejte (+420) 602 790 639.


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Dotaz k
Kolik je 2+2
* všechna pole jsou povinná

 

Nenechte si ujít

na zámku Chateau St. Havel