Facebook
Online rezervace
Příjezd:
Odjezd:
Promo kód:

 Jsme škola vaření s letitou praxí ve výuce vaření pro jednotlivce, rodiny a firemní zákazníky. Naším cílem je, aby každý uchazeč odcházel s pocitem, že vaření je skutečná zábava. Neučíme naše zákazníky pouze vařit, ale učíme je vztah k jídlu a surovinám. Učíme naše studenty správný výběr surovin, jejich skladování, opracování, kulinářské zpracování, správné stolování včetně výběru vhodných nápojů. To vše s důrazem na kvalitu a radost z jídla.
 

Jednodenní veřejné kurzy vaření

Přijďte a my Vás naučíme vařit pokrmy, které nejvíce vystihují dané téma. Jednotlivý kurz trvá od 3 - 3,5 hod.
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu, recepty, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.

Cena kurzu je 2750,- Kč včetně DPH.

Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15% z celkové ceny. Každého kurzu se účastní maximálně dvacet osob.

Škola vaření Ondřeje Slanini


Termíny kurzů

Úterý 1.10.2019 - OBSAZENO
od 18.00 hodinGrilování                ​
​Vepřová panenka se salsou criolla
Hovězí steak s grilovaným chřestem a koňakovou omáčkou
Grilovaný ananas s vanilkovým tvarohem a praženým kokosem


Sobota 12.10.2019
od 9.30 hodin - Thajské lahůdky 1 - OBSAZENO
Jarní závitky
Kokosová polévka s krevetami Tom Kha Gung
Pad Thai nudle s krevetami 

od 14.00 hodin - Thajské lahůdky 2
Thajský masový salát
Panang curry s jasmínovou rýží
Smažený ananas s čokoládou, praženým kokosem a limetovou kůrou 


Neděle 10.11.2019
od 9.30 hodin - Taje španělské kuchyně
Andaluské krokety
Vepřová panenka v česneku a petrželce se salsou criolla
Paella

od 14.00 hodin - Francouzská kuchyně
Quiche Lorraine
Bouillabaisse s omáčkou rouille
Pařížský řízek s francouzským salátem


Neděle 8.12.2019
od 9.30 hodin - Stejkování - OBSAZENO
Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou
Vepřová panenka v červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou
Steak z hovězí roštěné s petrželovými brambůrky a omáčkou z portského vína

od 14.00 hodinZvěřina
Bažant na víně
Kanec se šípkovou omáčkou
Jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou   

 

Objednávky a informace:

Telefon: +420 604 353 560
email: info@hungrytown.cz
Místo konání kurzů:
Chateau St. Havel **** - wellness hotel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč

Termíny kurzů se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.

 

Kontaktní formulář

Potřebujete se na něco zeptat? Napište nám, nebo nám rovnou zavolejte (+420) 602 604 015.


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Dotaz:
Kolik je 2+2
* všechna pole jsou povinná

 

Nenechte si ujít

na zámku Chateau St. Havel