Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 10.1.2015 - 11.1.2015

29
prosinec
2014

Vážení přátelé,

dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový sobotní nebo nedělní oběd.

Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

Dobrou chuť, Ondřej Slanina

 

 

VÍKENDOVÉ MENU

10. 1. 2015 – 11. 1. 2015

***

Předkrm

Bylinkový mousse s uzeným lososem balený v pistáciové krustě, podávaný s naším citronovým džemem a chipsem cibulového chleba

***

Hlavní chod I.

Steak z lososa s bylinkovým bulgurem, sušenými rajčaty a rouille omáčkou

nebo

Hlavní chod II.

Steak z vysokého roštěnce s grenaille brambory konfitovanými v másle, salsou s papričkami Jalapeňos a zakysanou smetanou

***

Dezert

Zámecké lívanečky s borůvkovou omáčkou, čerstvě šlehanou smetanou, borůvkou a oplatkou z bílé čokoládyi

***

Cena menu  I. 350 Kč/ osoba

Cena menu  II. 390 Kč/ osoba


Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

 

perokresba zámku

 

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři pro až 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání. Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.


Víkendové menu

09
srpen
2018

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový sobotní nebo nedělní oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ  MENU

18.8.-19.8.2018

*****

Předkrm

Rybí mousse s citrónovým želé, černým kaviárem a chlebovým chipsem

****

Hlavní chod I.

Vepřová líčka s topinamburovým pyré, grilovanými portobello s lanýžovým olejem a portskou omáčkou

****

Hlavní chod II.

Anglický roastbeef s grenaille brambůrky, tradiční tatarskou omáčkou a cornichons okurkou

****

Hlavní chod III.

Filátko cípala s restovanými krevetami na risottu se zeleninovým brunoise a šafránovou omáčkou

****
Dezert

Meruňkové parfait s kakaovým piškotem, terinou z bílé čokolády, meduňkovým cukrem a rybízovým kaviárem

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

 

perokresba zámku

Každou neděli ke dvěma víkendovým menu dětské jídlo zdarma.
 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.


Víkendové menu 18.8.-19.8.2018

16
srpen
2018

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový sobotní nebo nedělní oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ  MENU

18.8.-19.8.2018

*****

Předkrm

Rybí mousse s citrónovým želé, černým kaviárem a chlebovým chipsem

****

Hlavní chod I.

Vepřová líčka s topinamburovým pyré, grilovanými portobello s lanýžovým olejem a portskou omáčkou

****

Hlavní chod II.

Anglický roastbeef s grenaille brambůrky, tradiční tatarskou omáčkou a cornichons okurkou

****

Hlavní chod III.

Filátko cípala s restovanými krevetami na risottu se zeleninovým brunoise a šafránovou omáčkou

****
Dezert

Meruňkové parfait s kakaovým piškotem, terinou z bílé čokolády, meduňkovým cukrem a rybízovým kaviárem

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

 

perokresba zámku

Každou neděli ke dvěma víkendovým menu dětské jídlo zdarma.
 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.