Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 5.11.-6.11.2016

01
listopad
2016

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ  MENU

Restaurace Chateau St. Havel
5.11. - 6.11.2016
*****

Předkrm

Hovězí roastbeef na cibulové topince s tatarskou omáčkou se smaženými plátky šalotky

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Perliččí prso pečené ve vakuu s cuketovým koláčkem, restovanými žampiony a houbovou omáčkou

****

Hlavní chod III.

Krevetový špíz s limetou na tomatovém bulguru s česnekovými bliny a bazalkovou espumou

*****

Dezert

Baby hruška marinovaná v portském víně namočená v čokoládě se skořicovým krémem a mandlovou sušenkou

*****

Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba

Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.