Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 25.11.-26.11.2017

02
listopad
2017

Restaurace Chateau St. Havel

25.11.-26.11.2017

*****

Předkrm

Rolka z uzeného lososa s okurkou v zakysané smetaně s čerstvým koprem a citronovým želé

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Filírované kachní prsíčko s kaštanovým pyré, karamelizovanými kaštany, pečenou šalotkou a portskou omáčkou

****

Hlavní chod III.

Filátko candáta s hráškovým pyré, bruselskou kapustičkou, pečenou červenou řepou a kaviárovou omáčkou

*****

Dezert

Terinka z bílé a hořké čokolády s pomerančovým kaviárem a baileys omáčkou 

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

 

perokresba zámku