Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 23.4.-24.4.2016

20
duben
2016

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ  MENU

Restaurace Chateau St. Havel
23.4.- 24.4.2016

*****

Předkrm/Polévka

Mousse z uzeného lososa s malinovo- cibulovou marmeládou a křupavými cibulovými kroužky

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Zarolované kuřecí prsíčko plněné modrým sýrem a sušenou šunkou, mačkaný brambor z grenailí a máslovou karotkou, smetanová omáčka s tymiánem

****

Hlavní chod III.

Rib Eye steak z vyzrálého hovězího s pečeným chřestem na másle a pečenými půlkami šalotky a pepřovou omáčkou z nakládaného zeleného pepře
*****

Dezert

Brownies s mascarpone krémem a ovocnou omáčkou
*****

Cena menu I. 320 Kč/ osoba
Cena menu II. 350 Kč/ osoba
Cena menu III. 390 Kč/ osoba

Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.