Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 23.1.-24.1.2016

21
leden
2016

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ MENU

Restaurace Chateau St. Havel
23.1.- 24.1.2016

Předkrm/Polévka

Hovězí Carpaccio s rukolovým salátkem, černými olivami, sýrem Grand Moravia a olivovým olejem

Hlavní chod I.

Rybí karbanátek balený v pancettě, podávaný se zeleninovým pyré a máslovou brokolicí

Hlavní chod II.

Jemně zauzené, filírované hovězí Pastrami s restovanou zeleninou, pečenými grenaille brambůrky a aioli omáčkou

Dezert

Baby hruška v čokoládě s anglickým krémem a zmrzlina ze zeleného čaje

Cena menu I. 350 Kč/ osoba

Cena menu II. 390 Kč/ osoba

Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.