Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 22.4.-23.4.2017

19
duben
2017

Vážení přátelé,dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na víkendový oběd. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

VÍKENDOVÉ  MENU

Restaurace Chateau St. Havel
22.4. – 23.4. 2017
*****

Předkrm

Gravad lax s pomerančovým krémem, sušenými plátky grepu, listy salátu Red chard a koprový kaviár

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Polovina pečeného jarního kuřátka s bramborovým pyré s jarní cibulkou a mladá karotka restovaná na másle

****

Hlavní chod III.

Pečené filátko pražmy s teplým salátem z čočky, marinovaná paprika a cibulka s koprem, citrónová pěna

*****

Dezert

Vanilkový dortík s jahodovou omáčkou a makronkou s krémem

*****

Cena menu I. 355 Kč/ osoba
Cena menu II. 385 Kč/ osoba
Cena menu III.435 Kč/ osoba

Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.