Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 20.2.-21.2.2016

17
únor
2016

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ MENU

Restaurace Chateau St. Havel
20.2.- 21.2.2016

Předkrm/Polévka

Rolka ze pstruha duhového, plněná fáší z uzeného pstruha, podávaná s listovými saláty, limetovou majonézou a lososovým kaviárem

Hlavní chod I.

Tournedos z vepřové panenky balené v pancettě s gratinovanými brambory, restovanou zeleninou a lanýžovou omáčkou

Hlavní chod II.

Grilovaný filet z candáta a říční rak pošírovaný v bylinkovém másle, podávané se smaženou polentou a pyré ze sladkých brambor

Dezert

Jablečný Tarte Tatin s omáčkou z Bourbon vanilky a vanilkovou zmrzlinou

Cena menu I. 350 Kč/ osoba

Cena menu II. 390 Kč/ osoba

Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.