Facebook
Příjezd
Odjezd

 

VÍKENDOVÉ  MENU

Restaurace Chateau St. Havel

14.10.-15.10.2017

*****

Předkrm

Paštika z drůbežích jater s drcenými pistáciemi a malinovou omáčkou

****

Hlavní chod I.

Smažená vepřová panenka marinovaná v bylinkách a česneku
s lehkým bramborovým salátem a pečeným citronem

****

Hlavní chod II.

Flank steak s gratinovanými bramborami, pečenou paprikou
a šalotkovou omáčkou

****

Hlavní chod III.

Variace ryb s batátovým pyré, máslovou zeleninou a bylinkovou omáčkou

*****

Dezert

Vanilkový dortík s jahodovou omáčkou a sněhovou pusinkou

*****

Cena menu I. 385 Kč/ osoba
Cena menu II. 445 Kč/ osoba
Cena menu III. 485Kč/ osoba

Ke každému dětskému jídlu jedna domácí limonáda zdarma.

 

 

perokresba zámku