Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Víkendové menu 12.3.- 13.3.2016

09
březen
2016

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na naše víkendové menu. Připravili jsme pro Vás skvělé 3 chodové menu za výjimečnou cenu.

 

 

VÍKENDOVÉ  MENU

Restaurace Chateau St. Havel
12.3.- 13.3.2016

*****

Předkrm/Polévka

Terinka z křepelčích prsou v malinovém prachu položená na želé z tropického ovoce a švestkovým krémem

****

Hlavní chod I.

Kuřecí prsíčko balené v panchettě a rajčatovém prachu s pečenými grenaillemi a konfitovanými cherry rajčaty na mořské soli a demi glace omáčkou

 

Hlavní chod II.

Hřbet z mladého divočáka na grilovaném lilku se zeleninovým ratatouille a kaštanovým krémem, omáčka z krvavého pomeranče s tymiánem
*****

Dezert

Baileys mocca tyčinka s čokoládovým lanýžem a rybízovým coulies
*****

Cena menu I. 350 Kč/ osoba
Cena menu II. 390 Kč/ osoba

Ke dvěma víkendovým menu pro dospělé mají až dvě děti pokrm z našeho dětského menu zdarma.

 

 

perokresba zámku

 

Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu.

Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.
Rezervujte termín, cenu vám sdělíme telefonicky nebo osobně po kalkulaci.