Facebook
Příjezd
Odjezd

Přijďte 25.5.2011 ochutnat degustační menu Pavla Červenky

foto Pavla Červenky kuchaře v Chateau St. Havel

1997  Insbruck – stříbrná medaile
1997/98 Eurogastro Brno (championship) – zlatá medaile
1998/99 Riva del Garda, Itálie – stříbrná medaile
2000  Kuchař roku junior – první místo
2000  WACS Maastricht Congress – bronzová medaile
2000  Eurogastro Warszawa – zlatá medaile – první místo
2000  Kuchařská olympiáda IKA
2002  Kuchař roku – třetí místo
2006  Kuchař roku – první místo

Degustační menu

Godet poire au cognac liquer

Maki sushi s losesem a avokádem, Nigiri s krevetou, Sashimi z tuňáka podávané se salátem

z červené řepy se sezamovým olejem

Grüner Veltliner groovey 2009 Weingut geil, Rheinhessen

 

Amouse bouche

 

Miso polévka s křepelčím vajíčkem

Riesling Bollenberg AOC 2009, Chateau dOrschwihr, Alsace

Amouse bouche

 

Yaki udon se sušeným tuňákem

Rosé Legrain, Alto Adige, 2009

Amouse bouche

 

Tonkatsu - vepřová panenka smažená v křupavé strouhance s tradiční rýží nishiki

Rulandské modré 2009, Barique, výběr z hroznů, Petr Skoupil

Amouse bouche

Variace melounů s granátovým jablíčkem, curacao želé a limetkovým sirupem

 

Cena menu 890,- Kč / osoba

Cena vinného menu 590,- Kč / osoba


K rezervaci této jedinečné události nás prosím kontaktujte na tel.: 241 445 717  nebo

mailem: restaurace(zavinac)chateauhotel.cz