DEGUSTAČNÍ MENU ZÁŘÍ
****
Aperitiv
Porto Kopke Dry White
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Presovaná terina z kachních stehen pečená v listovém těstě s cottage cheese s bílým zelím,
cardinal dipem, želé z řapíkatého celeru a oplatkou z lískových ořechů
Pinot Blanc pozdní sběr Vinařství Reisten, Pavlov
****
Polévka
Krém z cukety s pošírovaným vejcem a slaninovým chipsem
Riesling kabinet trocken Weingut Geil, Rheinhessen
****
Teplý předkrm
Kroketa z tygřích krevet s marinovanou mušlí sv. Jakuba, omáčkou z červených paprik,
bramborovým pyré a sušenými hruškovými plátky
Cuvée Burgundy Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí
****
Hlavní chod I.
Marinované krůtí prso s bramborovou raviolou plněnou krůtím ragú, tomatovými špagetami,
cuketovými vruty a bazalkovou omáčkou s Martini
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
****
Hlavní chod II.
Steak z hovězí svíčkové marinovaný v růžovém pepři a lanýžové soli s bramborovým koláčkem,
fazolovým ragú, zeleninovou slámou a lanýžovou omáčkou
Donna Olimpia 1898 Bolgheri, Super Toskánsko
****
Dezert
Švestková pěna s bezinkovým šlehaným želé, krémem z bílé čokolády a oříškovým piškotem
Château Haut-Mayne Sauternes, Bordeaux
****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 11 hod