Facebook
Příjezd
Odjezd

DEGUSTAČNÍ MENU ZÁŘÍ

****
Aperitiv
        Porto Kopke Dry White  
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm

 Presovaná terina z kachních stehen pečená v listovém těstě s cottage cheese s bílým zelím,
cardinal dipem, želé z řapíkatého celeru a oplatkou z lískových ořechů
Pinot Blanc pozdní sběr Vinařství Reisten, Pavlov
****
Polévka

Krém z cukety s pošírovaným vejcem a slaninovým chipsem 
Riesling kabinet trocken Weingut Geil, Rheinhessen
****
Teplý předkrm

Kroketa z tygřích krevet s marinovanou mušlí sv. Jakuba, omáčkou z červených paprik,
bramborovým pyré a sušenými hruškovými plátky
            Cuvée Burgundy Sur Lie Vinařství Herzánovi, Kobylí           
****
Hlavní chod I.

Marinované krůtí prso s bramborovou raviolou plněnou krůtím ragú, tomatovými špagetami,
cuketovými vruty a bazalkovou omáčkou s Martini          
                  Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
                   

****
Hlavní chod II.

Steak z hovězí svíčkové marinovaný v růžovém pepři a lanýžové soli s bramborovým koláčkem,
fazolovým ragú, zeleninovou slámou a lanýžovou omáčkou
           Donna Olimpia 1898 Bolgheri, Super Toskánsko      
****
Dezert

Švestková pěna s bezinkovým šlehaným želé, krémem z bílé čokolády a oříškovým piškotem
                                                Château Haut-Mayne Sauternes, Bordeaux                               

****
Cena 6-ti chodové degustace:                                                                                1150,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                              690,- / osoba

Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                 850,- / osoba

Cena vinné degustace:                                                                                             550,- / osoba


Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 11 hod