DEGUSTAČNÍ MENU BŘEZEN
1.3.-31.3.3019
****
Aperitiv
Sherry Fino Classic Dry Jerez de la Frontera
****
Amuse bouche
****
Studený předkrm
Koktejl z kalamár se salátem radicchio, limetovými tyčinkami,
avokádovým krémem a konfitovanými cherry tomaty
Cape Roca, Fisherman, Vinho Verde, Minho
****
Polévka
Bramborový krém s pěnou z hovězího jazyka
Pinot Blanc, pozdní sběr, Vinařství Reisten, Pavlov
****
Teplý předkrm
Králičí raviola s baby karotkou,
špenátovým krémem a uzenými škvarky
Vernaccia di San Gimignano Riserva La Lastra, Toskánsko
****
Hlavní chod I.
Grilovaný mořský úhoř s lanýžovým nokem,
petrželovým pyré se smrži a redukcí z červeného vína
Bourgogne rouge Domaine Brintet, Burgundsko
****
Hlavní chod II.
Konfitované jehněčí koleno s kukuřičnou nádivkou,
romanescem, zeleninovou espumou a jehněčím glazé
Chianti Riserva Sogatia, Toskánsko
****
Dezert
Cheesecake ze slaného karamelu s rebarborovým gelem a čokoládovou grissinou
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
****
Cena 6-ti chodové degustace: 1150,- / osoba
Cena vinné degustace: 690,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 850,- / osoba
Cena vinné degustace: 550,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.