Facebook
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Česká kuchařská elita vaří na Chateau St.Havel

18
únor
2011

Přijďte 3.3.2011 ochutnat degustační menu Jana Horkého, kuchaře roku ČR a kapitána Národního teamu kuchařů České Republiky.

Kuchař roku ČR a kapitán Národního teamu kuchařů České Republiky - Jan Horký,

 

 

 

 

 

( * 1981 )

2008 IKA Olympiada Erfurt 2x bronzová, 2x stříbrná medaile
2008 Kypr Gastronomia Mediterranean Culinary Challenge 1x stříbrná, 1x zlatá a celkové vítězství
2007 NRA Culinary Show Chicago 1x stříbrná, 1x bronzová medaile
2006 Expogast Luxemburg, 2x stříbrná medaile
2006 FHA Sculinary Challenge Singapore, 2x bronzová medaile
2005 ScotHot stříbrná medaile
2004 Olympiáda IKA Erfurt - 3x stříbrná medaile
2004 Kuchař roku 2003/2004 - druhé místo a stříbrná medaile
2003 Valná hromada AKC ČR - broznová medaile M.D. Rettigové
2003 ScotHot – Skotsko, 4. místo (stříbrná a bronzová medaile)
2002 Expogast Luxembourg - stříbrná a bronzová medaile
2002 GastroHradec – zlatá medaile
2002 Kuchař roku 2001/2002 – kategorie junior – 2. místo
2001 GastroHradec - zlatá medaile
2001 Kuchař jihu 2001 – celkový vítěz
2000 GastroHradec - stříbrná medaile
2000 NOKA, Rakousko – zlatá medaile a vítěz dne
2000 Kuchař Jihu - druhé místo
1999 Gastro Junior Brno 99 - stříbrná medaile
1998 Gastro Junior 98 – zlatá medaile, celkové druhé místo

…a mnoho dalších významných ocenění

Honza pro Vás připraví jedinečné menu vycházející z tradiční české kuchyně v netradičně moderní úpravě.

Amusebouche

Studený předkrm

Pěna z uzeného hovězího jazyka, marinované plátky hovězího jazyka, okurková raviola s okurkovým tartare

 

Teplý předkrm

Konfitovaný candát v koprovém oleji, sedlina z vaječných žloutků, smetanovo-koprová

pěna

Hlavní pokrm 1

Vepřová panenka upravená “sous vide“, krém z pečených brambor ve slupce, smažený vepřový bůček s křenovou espumou

 

Hlavní pokrm 2

Dušený hovězí krk s rajskou omáčkou, plněná těstovina rajčatovým ragout

 

Dezert

Mražený nugátový řez, jahodový tartare s jogurtovou zmrzlinou, vlažný pudink z meduňky

Cena celého menu je 890,-Kč

K rezervaci tohoto jedinečného zážitku nás prosím kontaktujte na tel.: 241 445 717 nebo  info@chateauhotel.cz.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.