front-cooking | Hotel Chateau St. Havel **** - wellness hotel, Praha 4 - Krč - oficiální stránky
Online rezervace
Příjezd
Odjezd
Promo kód
Pomoc s rezervací
+420 241 445 717
Rezervovat pokoj Rezervovat stůl

Front cooking

Front cooking - Ásie

/pokrmy připravované před zraky hostů/

Studené pokrmy založené při příchodu hostů:

  • Thajský salát s pečeným hovězím masem, limetovým dresingem a čerstvým koriandrem
  • Salát z rýžových nudlí s brokolicí, pečenými krevetami a chilli sezamovou zálivkou
  • Smažené rolky nem se zeleninou a sladkou chilli omáčkou
  • Pekingská kachna balená v koriandrové palačince s čerstvou zeleninou a hoi sin omáčkou
  • Cele tygří krevety pečené v chiili zázvorovém másle s citrónovou trávou
  • Variace maki a nigiri sushi s tradičními doplňky

Teplé pokrmy:

  • Tom kha gai/ostrá kuřecí polévka s masem, zeleninou, houbami a kokosovým mlékem
  • Pat thai nudle s chili a praženými kešu oříšky
  • Kuřecí wok s jasmínovou rýží, zeleninou a asijskými omáčkami
  • Smažené tofu s ústřicovou omáčkou a pak coi
  • Pomalu pečená hovězí svíčková marinovaná v červené curry pastě s restovanou zeleninou s yaki niku omáčkou a mango chutney

Nabídka dezertů:

  • Flambovaný ananas s třtinovým cukrem a hoblinami kokosu
  • Smažený banán v tempuře s teplou chilli omáčkou a čerstvou mátou
  • Krájené čerstvé ovoce s medovým přelivem
  • Cena 1 490 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    * Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

    Front cooking – cesta po Evropě

    /pokrmy připravované před zraky hostů/

    Nabídka studených pokrmů:

    • Terina foie gras s hruškovým salátem a máslovými toasty
    • Pečená domácí telecí paštika s brzlíkem a pečenými marinovanými houbami
    • Hovězí carppacio se sýrem pecorino, olivami a lanýžovým olejem
    • Marinovaný losos gravad lax s hořčicovým dresingem a kaviárovým creme fraiche
    • Švédský sandwich s vařenými vejce, krevetami, nakládanou okurkou a citrónem
    • Variace listových salátů s malinovým vinagretem, praženými ořechy a krémovým kozím sýrem

    Teplé pokrmy:

    • Hovězí mignóny s liškovým ragů , lanýžovou omáčkou a restovanými grenaille bramborami
    • Pečená prsa z francouzského kuřete s restovanou zeleninou a omáčkou Choron
    • Restované sépie v chilli másle s čerstvou pažitkou
    • V másle pošírovaný chřest s omáčkou Mornay
    • Pečené celé tygří krevety v česnekovém másle s květákovým pyré hrachovými lusky

    Nabídka dezertů:

    • Francouzské creme brulé s vůní pomerančů a lesním ovocem
    • Musse z bílé čokolády s pečenými hruškami
    • Krájené čerstvé ovoce s mátovým tvarohem
    Cena 1 490 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    * Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

    Front cooking – zvěřinové speciality

    /pokrmy připravované před zraky hostů/

    Nabídka studených pokrmů:

    • Domácí nahrubo sekaná zvěřinová paštika pečená v listovém těstě s dýňovým kompotem
    • Roláda z bažantích prsíček s jedlými kaštany a omáčkou Cumberland
    • Paté z kachních jater zalité v zázvorovém másle s omáčkou ze sušených meruněk
    • Waldorfský celerový salát  s jablky, vlašskými ořechy a lehkým majonézovým dresinkem
    • Francouzský masový koláč se šalotkovou omáčkou a čerstvými bylinkami

    Teplé pokrmy:

    • Plněné hlavičky divokých žampiónů sýrovou nádivkou s pažitkovou omáčkou
    • Vaječná omeleta s kachními játry, bramborami a dijónskou hořčicí
    • Zvěřinové ragů s kořenovou zeleninou, brusinkami a domácími špekovými knedlíky
    • Špikovaná bažantí prsíčka s omáčkou Yorkshire, anglickou zeleninou a bramborovými noky
    • Pečený hřbet z muflona s rozmarýnovou omáčkou a mačkanými máslovými bramborami

    Nabídka dezertů:

    • Datlový koláček se sušenými fíky a karamelovou omáčkou
    • Domácí lívance s horkým lesním ovocem a zakysanou smetanou
    • Krájené čerstvé ovoce s medovou zálivkou
    Cena 1 490 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    * Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

    Front cooking – středomořská kuchyně

    /pokrmy připravované před zraky hostů/

    Nabídka studená kuchyně:

    • Capresse s buffalo mozarellou, variací cherry rajčat a extra virgin olivovým olejem
    • Vitello tonato/ dorůžova pečený telecí hřbet s tuňákovou omáčkou a kapary
    • Salát z marinované chobotnice, brambor cibulky a petrželky
    • Antipasty misto/ výběr italských uzeni, sýrů a doplňků
    • Variace listových salátů se sušenými rajčaty, ořechy a citrónovým vinagretem
    • Hovězí carpaccio se sýrem pecorino, rucolou a bazalkovým olejem

    Teplé pokrmy připravované před hosty:

    • Italské rizoto z rýže arborio s bílým chřestem , citrónem, máslem a čerstvým parmazánem
    • Na másle pečené filátko z pražmy s  ochuceným bylinkovým olejem a  česnekovým aioli s restovanou středomořskou zeleninou
    • Domácí bramborové gnocchi s parmskou šunkou, smetanou a čerstvou majoránkou
    • Špagety Aglio olio s tygřími krevetami a petrželkou
    • Telecí saltimboca s parmskou šunkou, šalvějí a restovanými grenaile bramborami

    Nabídka dezertů:

    • Italské tiramisu se strouhanou čokoládou
    • Smetanová panna cotta s višňovým couli a mátou
    • Krájené čerstvé ovoce s medovou zálivkou
    Cena 1 490 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    * Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

     

    Komentovaná večeře formou front cooking – cesta kolem světa

    /pokrmy připravované před hosty/

    Variace amuse bouche 3 ks /os
    Máslo, pečivo

    Studený předkrm

    Maki a nigiri sushi s čerstvou zeleninou, rybami a tradičními doplňky
    ****
    Teplý předkrm

    Smažený falafel s česnekovým jogurtem a petrželkou
    ****
    Hlavní chod I.

    Teplá zauzená kachní prsa s hoi sin švestkovou omáčkou a sezamovými nudlemi se zeleninou
    ****
    Hlavní chod II.

    Steak z jihoamerické roštěné se salsou criola
    ****
    Dezert

    Salát z čerstvé papáji, vanilkou z Madagaskaru a kokosovým krémem

    Cena 1 890 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    *Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

     

    Komentovaná večeře formou front cooking – pokrmy ze zvěřiny

    /pokrmy připravované před hosty/

    Variace amuse bouche 3ks/os

    Máslo, pečivo

    Studený předkrm

    V máslovém těstě pečená domácí zvěřinová paštika s telecím brzlíkem, marinovanými houbami a šalotkou v karamelu

    Teplý předkrm

    Dorůžova pečená bažantí prsíčka balená v hovězí bránici s omáčkou z jater foie gras a marinovanými fíky
    ****
    Hlavní chod I.

    Konfit z divoké kachny se silnou šťávou, bramborovým pyré a lanýžovým máslem
    ****
    Hlavní chod II.

    Pomalu pečený hřbet z muflona s omáčkou Yorkshire, anglickou zeleninou a domácími bramborovými
    nočky
    ****

    Dezert

    Horké lesní ovoce ovoněné portským vínem s vanilkovým krémem a mátou

    Cena 1 890 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    *Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

     

    Komentovaná večeře formou front cooking – Asie

    /pokrmy připravované před hosty/

    Variace amuse bouche 3 ks/os

    Máslo, pečivo

    Studený předkrm

    Thajský salát s pečeným hovězím masem, sezamem, čerstvým koriandrem a zálivkou z limetové šťávy, rybí omáčky a hnědého cukru
    ****

    Teplý předkrm

    Smažené jarní závitky se zeleninou, salátem z červené cibulky a sladkou chilli omáčkou
    ****

    Hlavní chod I.

    Pečené celé tygří krevety s teryiaki omáčkou, soba nudlemi, houbami shitake a mladým pak coi
    ****

    Hlavní chod II.

    Vepřové nudličky s bambusovými výhonky, ústřicovou omáčkou a smaženou vaječnou rýží s praženými kešu oříšky
    ****

    Dezert

    Flambovaný ananas s třtinovým cukrem a hoblinami kokosu

    Cena 1 890 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    *Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

     

    Komentovaná večeře formou front cooking – plody moře

    /pokrmy připravované před hosty/

    Variace Amuse bouche 3ks/os

    Studený předkrm

    Čerstvé ústřice s omáčkou z nakládaného červeného pepře a šalotky
    ****

    Teplý předkrm

    Celé tygří krevety pečené v bylinkovém másle, olivovu tapenádou, křupavou bagetou a česnekovým aioli
    ****

    Hlavní chod I.

    Slávky připravované tradičním způsobem se zeleninou, čerstvými bylinkami a smetanou
    ****

    Hlavní chod II.

    Restovaná sépie v chilli másle a chobotnice s bylinkami s benátskou omáčkou, krevetovým máslem a bramborovou omeletou
    ****

    Dezert

    Želé z marinovaných višní, čokoládovým krémem a šlehanou smetanou

    Cena 1 890 Kč*

    *Cena uváděna na osobu a bez DPH
    *Hmotnost surovin na osobu v syrovém stavu 600g

     

    Podívejte se na krásné konferenční prostory zámeckého hotelu

    Podívejte se na fotografie našich konferenčních prostor