Menu na celý týdenDenní menu pro 24.března 2023.
Podává se ve všední dny od 11:00 do 15:00 a víkendy od 12:00 do 15:00
Předkrm / Polévka
Trhané maso uzeného pstruha na listovém salátu s citrusovou emulzí, pomerančovými segmenty a praženými piniovými oříšky
Francouzská cibulačka se sýrovými krutony
Hlavní chod I.
Konfitované kachní stehno s jablečným červeným zelí a dýňovou nádivkou
Hlavní chod II.
Steak z vysokého hovězí roštěnce s restovanými zelenými fazolkami na špeku, máslovými bramborami grenaille a pepřovou omáčkou
Hlavní chod III.
Chapadlo chobotnice pošírované ve víně s hráškovým rizotem, marinovanou bílou ředkví, bruselskou kapustičkou a bylinkovým olejem
Hlavní chod IV.
Pečený sýr halloumi s pikantním zeleninovým kus kusem a kari dipem
Dezert
Čokoládová špička s likérovou náplní, kakaovým korpusem, vanilkovou omáčkou, kakaovým prachem a citrónovým krémem
Red velvet řez s mascarpone krémem, omáčkou z lesních plodů, jahodovým meringue a drcenými pistáciemi
Jablečný tarte tatin s citrusovou zakysanou smetanou, mandlovou drobenkou a jablečnou pěnou
Menu s hl. chodem I. 385,- / Menu s hl. chodem II. 455,- / Menu s hl. chodem III. 495,- / Menu s hl. chodem IV. 355,-
Pozvěte své přátele, rodinu nebo obchodní partnery na výbornou degustační večeři či oslavu
Rádi pro vás připravíme degustační večeři až pro 100 osob s možností vinné degustace a dalším doprovodným programem dle vašeho přání.