Aperitiv: Prosecco Valdobbiadene Brut La Tordera, Veneto
Amuse bouche
Studený předkrm
Galantina z lososa v bylinkovém prachu se sušeným žloutkem,
špenátovou sedlinou z bílků a krevetovou omáčkou
Riesling kabinet trocken Weingut Geil, Rheinhessen
Polévka
Krém z pečené cibule
s tymiánovou pěnou a karamelizovaným česnekem
Pinot Blanc pozdní sběr Vinařství Reisten, Pavlov
Teplý předkrm
Telecí raviola s mascarpone s máslovými liškami,
kapustou a kmínovým velouté
Pithos Bianco ORANGE „Amphora“ Cos, Sicilia
Hlavní chod I.
Zauzený filet sivena s pečeným květákovým pyré,
marinovanými hoblinami fialové karotky a bramborovou kroketou
Sancerre AOC Joseph Mellot, Loire
Hlavní chod II.
Jehněčí kotletky v krustě z chorizo, konfitem z červené cibule,
kukuřičné noky a špenátové pyré
Grand Cuvée Bizé Vinařství Bíza, Čejkovice
Dezert
Třešňové compote s jogurtem, gel z litchi, třešňový marshmallow,
kokosová pralinka s malibu a černým kakaem
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
Cena 6-ti chodové degustace: 1690,- / osoba
Cena vinné degustace: 990,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1290,- / osoba
Cena vinné degustace: 800,- / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.