Aperitiv: SherryPorto Kopke Dry Whit
Amuse bouche
Studený předkrm
Telecí tartar s marinovaným řapíkatým celerem,
švestkovým gelem, bramborovými chipsy
a prachem z anglické slaniny
Rulandské šedé Vinice na Příčce, Kutná Hora
Polévka
Hříbkový krém s kmínovou espumou a lanýžovým olejem
Grüner Veltliner Federspiel Karel Lagler, Wachau
Teplý předkrm
Rolka z uzeného lososa s koprovou sedlinou,
šalotkovou brioškou a kaviárovou omáčkou
Gavi Biologico Giordano Lombardo, Piemonte
Hlavní chod I.
Mořský ďas sous vide s kroketou z quinoi a fenyklu,
krém z pečeného květáku a restovanými paprikami
Muscadet Sur Lie Terre de Pierre, Loire
Hlavní chod II.
Pečené kachní prso,
suflé ze strouhaných brambor s marinovanými houbami,
blumovou omáčkou a restovanými cuketovými nudlemi
Pinot Noir Craig´s reserve Stapleton, Bořetice
Dezert
Hrušková pěna s kávovým korpusem, citrónovým creamy,
hruškovo bezinkovým gelem a smaženými lískovými ořechy
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
Cena 6-ti chodové degustace: 1 690 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 990 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 290 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 800 Kč / osoba
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.