DEGUSTAČNÍ MENU
Amuse bouche
•••
Studený předkrm
Tartar z chobotnice s marinovaným fenyklem,
fialovými bramborami, lanýžovým koblížkem
a petrželovou majonézou
Greco Di Tufo Marsella Guido, Kampánie
•••
Polévka
Hráškový krém s chipsy z anglické slaniny
a mátovou smetanou
Sancerre AOC Daniel Crochet a Bué, Loire
•••
Teplý předkrm
Rolka z lososa plněná krevetami,
sušenými tomaty s rajčatovým krémem,
baby žampiony a bazalkovým suflé
Chablis AOC Domaine Jean Collet, Burgundsko
•••
Hlavní chod
Pečené kachní prso s cuketovou plackou,
bramborové perly v řepovém prachu,
omáčka z portského vína a červeného rybízu
Macanita Douro red, DOC Douro
•••
Dezert
Parfait z angreštu s garnitou z okurky s bezovým květem,
bazalkovým olejem a praženými vlašskými ořechy
Bacalhôa Moscatel de Setúbal, dezertní víno
•••
Cena 5-ti chodové degustace: 1 390 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 890 Kč / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 190 Kč / osoba
Cena vinné degustace: 690 Kč / osoba
•••
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.