Aperitiv
Crémant de Bourgogne Rosé Brut Domaine Louis Chavy, Burgundsko
Amuse bouche
Studený předkrm
Salát z chobotnice s pečeným jarním těstem, marinovanými plátky ředkviček,
houbami Enoki a hráškovým gelem
Cabo da Roca Fisherman Vinho Verde, Minho
Polévka
Chřestový krém s praženými kostkami lososa
a baby špenátem
Grüner Veltliner Groovey Salomon Undhof, Kremstal
Teplý předkrm
Kmínová raviola plněná trhaným kuřecím masem s paprikovou omáčkou,
rýžovými chipsy a petrželovou espumou
Greco Di Tufo Marsella Guido, Kampanie
Hlavní chod I.
Filet candáta se zeleným chřestem, pošírovaným vejcem,
krupicovým nokem a koprovou omáčkou
Chablis AOC Domaine Jean Dauvissat, Burgundsko
Hlavní chod II.
Pomalu pečená vepřová panenka v libečkové krustě s bramborovým pyré,
marinovaným hořčičným semínkem,
konfitovanou šalotkou a omáčkou z anglické slaniny
Rioja Reserva DOC Bodegas Navajas, Rioja
Dezert
Banánový mousse s mandlovým crumble, hruškovou espumou,
praženými dýňovými semínky, granitou z mirabelky a hořkou čokoládou
Moscato d´Asti Cantine Povero, Piemonte
Cena 6-ti chodové degustace: 1 690 Kč / osoba.
Cena vinné degustace: 990 Kč / osoba.
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert): 1 290 Kč / osoba.
Cena vinné degustace: 800 Kč / osoba.
Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hodin a o víkendech od 12 hodin.