Facebook
Online rezervace
Příjezd:
Odjezd:
Promo kód:

DEGUSTAČNÍ MENU ŘÍJEN
 

Amuse bouche

Pommery Brut Royal

Studený předkrm

Pěna z foie gras s kachním pršutem, jablečným gelem, čokoládovou solí a
 hořčicovým chlebem s lanýžovým olejem
Pinot blanc, pozdní sběr, Reisten, Pavlov 

                                                                          

Polévka

Dýňový krém z chilli, zázvorem a koriandrovým prachem
Sancerre AOC La Châtelleine Joseph Mellot, Loire 

 

Teplý předkrm

Konfit z hovězích žeber smažený v jarním těstě s křenovou espumou a
bramborovým suflé s libečkem
Grüner Veltliner Hermannschahern Taubenschuss, Weinviertel 

 

Hlavní chod I.

Hranolky z candáta s pastyňákovým pyré,
divokou brokolicí a kmínovou pěnou
Ryzlink rýnský, Sonberk Grand Cru, Vinařství Sonberk 

                                                                     

Hlavní chod II.
 Pomalu pečený dančí hřbet v bylinkové krustě s kaštanovým krémem,
kapustou a švestkovou omáčkou
Macanita, Douro Doc, Portugal

 

Dezert

Ořechový dort s kakaem, pěnou z mascarpone a kaštanů,
kandovanými višněmi, cognacovým želé ačokoládovými plackami
Sherry Premium Cream Jerez de la Frontera  

 

Cena 6 chodové degustace:                                                                                              1150,- / osob
Cena vinné degustace:                                                                                                            790,- / osoba
Cena 4 chodové degustace (předkrm, polévka, hlavní jídlo a dezert):                              850,- / osoba
Cena vinné degustace:                                                                                                           650,- / osob
Cena 3 chodové degustace ( předkrm nebo polévka, hlavní jídlo,a dezert)                      730,- / osob

 

Degustační menu je nabízeno ve všední dny od 15 hod a o víkendech od 12 hod.
Degustační menu je v tuto chvíli podáváno pouze hotelovým hostům.

Nenechte si ujít

na zámku Chateau St. Havel